3 apr 2020

Viktig oppfordring til alle beboere fra styret

Registrer deg på Vibbo.no 

Under den pågående krisen er det viktigere enn noensinne at styret kan nå frem til alle som bor her med viktig informasjon.

Vibbo er den nye beboerportalen fra OBOS hvor vi nå har fått vår helt egen side, og vil samle alt du trenger å vite om borettslaget.

Hva skal du som beboer gjøre?

Gå til vibbo.no og logg inn med telefonnummeret ditt så snart som mulig. Kryss av for samtykke til digital kommunikasjon, og samtykke til at vi kan sende deg varsler på e-post og SMS.

I tillegg til å kunne gi samtykke til digital kommunikasjon på vibbo.no, har OBOS på vegne av boligselskapene også sendt en SMS fra nummer 1929 til hver enkelt boligeier, som du kan besvare i stedet.  

Gjennomføring av årets generalforsamling

Styret har besluttet å gjennomføre årets ordinære generalforsamling digitalt på grunn av de begrensninger som foreligger for store folkesamlinger, og deltakelse på dette vil du også finne på Vibbo. Informasjon om fremgangsmåte vil komme i innkallingen.

Vi vil kun ta opp lovpålagte saker under møtet, og vil komme tilbake til eventuelle andre saker i en ekstraordinært fysisk generalforsamling når forholdene tillater det. Ytterligere informasjon om dette og eventuelle endringer vil legges ut på Vibbo/Facebook mv. samt på korktavler i oppgangene.

Kort om samtykke til digital kommunikasjon og kontaktopplysninger.

Dersom du samtykker, vil blant annet, digitalt årsmøte, årsrapport, tredjepartsopplysninger (ligningsoppgaver) brev og fakturaer kunne bli sendt pr e-post, og enkelte varslinger på SMS. Disse varslene vil inneholde en kortfattet melding med lenke til Vibbo, der du vil finne mer utfyllende opplysninger. Samtykket kan også trekkes tilbake.

 

Dersom Obos ikke har registret ditt oppdaterte mobiltelefon-nummer, kan det ikke sendes viktig informasjon på SMS til deg og disse muligheter begrenses. For å registrere/oppdatere dine opplysninger:

 

  • kontakt Obos medlemsservice: tlf. 22865990, epost: medlemsservice@obos.no
  • eller gå på obos.no - logg inn - Mitt medlemskap - følg instruks for å logge inn/ny bruker-oppdatere dine opplysninger.

 

Takk for at du hjelper oss å holde deg informert! - Styret